Nu jäflar

Nu jäflar ska jag ta tag i bloggdesignen! Jag är förkyld, jag har ätit för mycket, jag är snorig och täppt i näsan och jag har feber. Ultimata förutsättningar för bloggdesign om jag får säga det själv.

Eventuella felstavningar och annat konstigt som kan förekomma på bloggen är orsakat utav febernoja. (you gotta lova förkylningar. Måste vara den absolut bästa ursäkten för misstag haha!)

Incubus spelas friskt på Spotify och de ljuuuufva tonerna utav ja... precis. Incubus klingar in i mina ömmande öronhål. Ja, precis. Självklart är det öronhålen som ömmar. Inte öronen. Bra, då har vi det lilla missförståndet avklarat. För att inte förvilla er ännu mer så tänker jag ge er ett låtförslag, och nu trodde alla att jag skulle ge ut låten som våran ensemble spelar, men NEJ! 
Jag tänkte att alla skulle lyssna på:

Hit me baby one more time - Brittney Spears.

HAHAHA nej. Jag bara feberskojar, så om det inte är roligt skyll på febern! *gör tummen upp*
Jag menade egentligen att du skulle lyssna på Incubus skiva; A Crow Left of the Murder...
Och jag vet inte alls vad det där tecknet egentligen är, men det såg fint ut. Det passade sig liksom inte med något annat tecken, så jag slog till och använde det!

Nu kanske jag ska ta och påbörja min snigelfobi-terapi, vilket innebär att jag nästan tänker måla en i inkscape. Bara för att dom är runda och shlemmiga. Eller nej vänta. Jag skulle ju påbörja min renovering utav bloggdesign!


En Apa från Ölands Djurpark strövar omkring och putar med läpparna. Antingen har fjortisbeteendet spritt sit, eller så försöker de helt enkelt på sig sångövningen "puttra som en båt"


Lyssnar på: Beware! Criminal - IncubusNässpray

I mitt förkylda tillstånd har jag upptäckt att nässpray måste vara en utav de bästa uppfinningarna som finns. Jag vaknade kl. 5 på morgonen (utan nässpray) och upptäcktre att jag var täppt i båda näsborrarna, och att det gjorde så ont i halsen att jag inte kunde andas genom munnen. Detta resulterar såklart i andningssvårigheter.
Under tiden som jag låg i mitt rum och försökte somna om, eventuellt tyckte väldigt synd om mig själ, så tänkte jag på hur helvetiskt jobbigt det måste ha varit att vara förkyld förr i tiden, när det inte fanns någon nässpray. 
Då låg man bara där och kunde inte andas. Jag låg i alla fall och önskade att jag hade nässpray.

I vilket fall som helst gick jag ner till mamma i ren panik och grät efter nässpray. Jag fick lägga mig nere i deras sovrum (Lennart var och spelade golf) eftersom det är tystare där nere. 
När näsan började fungera igen var det som om jag hade kommit till paradiset! Då kunde jag somna igen och senare vaknade jag kl. 11. 

Så som ni förstår är jag ett stort fan av nässpray just nu. 

MER MAKT TILL NÄSSPRAYEN!

KusinVitamin

Kusinen Herman


I see you..."Yo... Jag härstammar från dinosaurierna.


Bild

Öland i mitt hjärta, låt mig besjunga dig nuuuuuu!


Hamnen i underbara Byxelkrok
Hängde på Karin och Kajjs på ridning och fotade lite. För mörkt, men det går ändå!

Ljuvliga sommarminnen!

Lyssnar på: Bridges - Fallulah

Bild

Har bestämt mig för att jag ska lägga upp i alla fall ett inlägg om dagen så länge jag hinner. Har precis sorterat in en massa roliga bilder från min kamera, så nu blir det en om dagen hoppas jag på!

Idag blir det i alla fall en bild på King Julian från Madagascar.

Ja, precis. Jag kom inte ihåg vad djuret egentligen heter... eller jo! Lemur? Eller hur?

Hur som haver så kommer bilden ifrån Ölands djurpark. De har många djur där. 


Cute huh? ;)


Bara så att alla vet så är inlägget nedan flera veckor gammalt. Skrev det förut, men det missade tydligen att publiceras, så publicerar det nu.

Nattinatti på er nu.


I love you man och Angel beats

Idag var Karin och Kajsa här! Yaaaay! :D Vi har inte setts på aslänge, så det blev en chipstur ned till Ica. Det här kan jag säga med säkerhet:

Om ni någonsin varit JÄTTEsugna på att testa melonslushen, så är den inte alls lika god som den verkar... Fortfarande god, men så inte värt det!

I love you man vad i alla fall en bra film som handlade om en kille som skulle gifta sig, men han var så mesig att han inte hade några riktiga killvänner. Han ger sig ut för att hitta en manlig vän som kan vara hans bestman och hinner med att få en kyss av en bög och att spy över sin blivande hustrus bästa väninnas make. Till slut hittar han i alla fall en snubbe, och sen händer det ännu mer saker. Rolig film i alla fall! Och bra musik. Tycker jag!
Det jobbiga med filmen var dock att huvudpersonen alltid hade VÄRLDENS SÄMSTA UTTRYCK! Det var nästan pinsamt att titta på för att de var SÅ dåliga.Sen har jag också tittat klart på en animeserie... Inte för att någon som läser min blogg tycker om anime, men jag måste få ur mig det här för att det är SÅ irriterande.
Serien heter Angel Beats och är lagomt underhållande och rolig. Den handlar om en kille som vaknar upp i världen efter döden, och han blir rekryterad till rebellerna, som för krig mot gud, och en ängel som är utsänd av gud för att styra världen. Ängeln har typ övernaturliga krafter och en massa saker händer, till exempel att alla dör fast de inte kan. De är ju redan döda. 
Det går ut på att de som kommer dit har levt så orättvisa liv att de ska komma dit och och leva för att kunna acceptera sin liv och gå vidare.
I alla fall så märker de tillslut att ängeln inte är en ängel utan en helt vanlig tjej som har lite problem med att uttrycka sig, så hon får bli deras vän. Huvudpersonen blir kär i henne också.

Här är själva irritionsmomentet:

Slutet är att huvudpersonen blir kär i ängeln, som berättar att hon är där för att hon vill tacka honom för att hon har hans hjärta som han donerade bort.
I vilket fall som helst så är själva grejen att han kommer dit efter henne. Så alltså har hon levt med hans hjärta innan han dog och sedan dött för att kunna tacka honom innan han kom dit själv.

Makes no sence.

Om han har donerat bort sitt hjärta, hon har fått det och levt och dött, låter det JÄTTEkonstigt att hon ska vara där före honom. Tycker jag.Radio

Brukar normalt sett lyssna på radio i bilen på väg till/ifrån jobbet. Idag var det P3 (vilket det oftast är) och de pratade om andra radioklipp som sänts på andra kanaler. Kom in mitt i programmet, så jag vet inte om det var fejk eller inte, men det lät inte så. 
I alla fall var det en gammal tant som ringde in till programmet och frågade:

"Hur undviker jag att mina barn blir HOMOsexuella" (Hon la betoningen jättekonstigt)

Han som hon ringde till frågade såklart:

"Varför vill du att dina barn inte ska bli homosexuella?"

Självklart svarar hon:

"Ja, men, jag skulle ju inte vilja vara HOMOsexuell..."

Redan där började det bli fruktansvärt konstigt, tycker jag personligen. Dock blir det tyvärr inte bättre. Tanten börjar snacka om ett tv program, som hon sett tidigare, som handlar om inuiterna. Ett bra program, påpekade hon. Inuiterna som var med barn undvek att äta fisk, eftersom fisk innehåller östrogen, vilket resulterar i, jag citerar:

"Och då blir det ju inga små pojkar, då blir det ju små HOMOsexuella" (Hon sa typ så. Kommer inte ihåg exakt!)

För att det inte ska vara nog med det fortsätter hon med att berätta om att de inte heller kunda äta säl, eftersom de åt fisk, och alltså innehöll MER östrogen. För att inte tala om isbjörnar som åt säl, som åt fisk. De innehöll ÄNNU MER östrogen.
Till slut frågar radioprataren förvirrat:

"Men är det inte okej att det finns homosexuella då?"

Tanten svarar att självklart ska de få finnas. Då kan ju alla bli homosexuella så hela mänskligheten utplånas. Hon påpekar också att det var än utav de dummaste frågor hon någonsin hört, och avslutar samtalet lite smidigt med:

"Det här samtalet leder ju ingenstans!"

Vilket jag ju faktiskt kan hålla med om. Hon hade i alla fall rätt någonstans, den stackars förvirrade saten...
Hade tydligen gått på P1 eller något sådant (om det inte var fejk) och det var grymt stört, men kul på något sätt.


Lyssnar på: Ingenting. Funderar på: Matlåda, packa kakor, sova. Gör: Sover.

Klänning

Har köpt en klänning på Lindex och lite andra grejer, men orkar inte fota just nu och hittar bara den på lindex på internet så här kommer den!Dagens citat

Kim: "Jag hatar att plocka ogräs"
Evelina: "Det finns ju värre saker, fast ogräs är ju ett av de värsta"
Kim: "Jaha, vadå då?"
Evelina: "Mja... Sopor, Bajs... och Psykopater! Nu ska vi ut och plocka lite såna!"
Kim: "Haha ja, det är ju sant! Sopor Bajs och Psykopater är sämre, men ogräs är fortfarande ett utav de värsta"

Lyssnar på: MTV Live

Dagen

Today I feel like I slept, but I didn't.

Jag har gått omkring på metsos område och plockat skräp idag. Det är det absolut tråkigaste jag gjort i hela mitt liv. Vi hade en sån där "plock-grej" som man plockar upp saker med om man inte vill (eller kan) böja sig, och den använde vi för att plocka upp skräp som ligger med, i snitt, 3 meters mellanrum. Jag gick med säcken och Evelina plockade i skräp i den, och sen bytte vi. 
Det var så. Roligt. Kunde ha varit, men nej. Det var tråkigt.

För att det inte skulle räcka med det så håller de på att renovera trapporna inne i huset, så det luktar vitlök x500 + lite andra starka grejer i hela huset. Om man går förbi och andas känner man hur den giftiga gasen långsamt sprider sig upp i hjärnan och muterar en. 
Förhoppningsvis kommer det inte att lukta så så länge till.

Jag har i alla fall hunnit med att misslyckas med en gräsklippare, totalt faila med den andra gräsklipparen och somnat på bordet under eftermiddagsfikat. Intressant dag. Not.

Nu har jag bakat några kakor, ska diska lite burkar och packa ned allt i frysen. Sen sova. SOOOOVA!!!!


Helgen

I helgen har jag varit i Sala och lekt med folk, och i Uppsala och lekt med Moa. Under dessa två otroligt underhållande dagar har jag lagt märke till vissa saker som skiljer sig från det som brukar vara.

1. I Sala är inte alla killar Homofober
2. Jag har sett Byz live
3. Evelina har visat sig vara en människa som försvinner ibland
4. Jag har lättare för att umgås med killar än med tjejer
5. Jag har visat mig vara en människa som försvinner ibland
6. Det är svårt att sova bredvid någon som snarkar mycket
7. Jag har spelat ölspel och inte förstått reglerna alls
8. Jag har åkt tåg själv och somnat ytterst olägligt
9. På Donken i Uppsala finns det toaletter som spolar sig själva
10. Det finns supertork där också
11. Min mobil har bättre ljud än min dator

Dessutom har jag upptäckt att Moa är jättesmart. Vi diskuterade allt möjligt mellan himmel och jord, och kom så småningom in på "kärleksbekymmer". Jag tror i alla fall att det var det, men jag är inte säker.
I alla fall så sa då Moa Filosofen Westerholm:

"Jag vill inte bli kär, jag vill att någon ska bli kär i mig"

Jag tyckte det var assmart! Sen om du nu tycker att jag och Moa är jätte-egoistiska, så kan jag tyvärr inte säga någonting om saken. 
MOA! YOU RULE!

Vi diskuterade också de konstiga utslagen som jag och Evelina har fått på underarmarna. Moa konstaterade att det nog var gräsloppor eller nåt. Jag konstaterade att jag höll på att muteras till ett monster.

Det är säkerligen fler saker som borde stå med på listan, men jag kommer bara på dessa än så länge!
Aja, nu ska jag sova i soffan. 

<3 Sova <3

RSS 2.0