Simple as that.

Jag har kommit på anledningen till alla mina bekymmer! Jag har inte en ekorre i halsen som Kajsa har, men jag misstänker starkt att en apa har installerat ett chip i min hjärna som gör mig konstig. Det ger effekterna trötthet, huvudvärk, humörsvängningar och allmän virrighet och idioti.
Det är det enda jag kan komma på.

It's as simple as that.


Övrigt. Punkt.

Jag sitter nu här uppe i vardagsrummet en typisk, eller kanske inte typisk, lördagkväll. Jag har precis sett på melodifestivalen och förundrats över att jag för första gången i mitt sjuttonnästanarton-år långa liv kan se på eurovision songcontest utan att skämmas som en hund för Sveriges låt. Nog för att man inte vinner för det, men om vi skulle göra det skulle jag i alla fall inte skämmas för det. Jag är glad för att alla schlagerrävar som skriver 300 bidrag var, gamla schlagerveteraner och flickpopidoler från idol INTE vann.

Min lilla kusin har varit här sedan i fredags och umgåtts med mig i mitt stackars sjuka tillstånd. Yr och virrig är jag. Usch säger jag bara. Fy på mig! Jag har kört bil, med en bil som inte är våran, bakat muffins med ingredienser som jag glömde, men sedan åkte tillbaka och köpte igen, spelat Mario Galaxy på Wii, fast det spelet inte heller är vårat och jag lovade att se på Peter Pan med Herman, vilket jag sedan inte gjorde.

Sedan kan jag passa på att rekommendera Hallon/Cola-isglassarna från Triumf. De säljs i 22-pack, eller något sådant, i en sån där stor låda som man alltid köpte när man var liten. Det är en ganska uppstylad låda mot vad det var förut. Förut var den vit med glassar på och nu är den gul och rosa med björnar på. Snacka nedstyling! (Jag sa emot mig själv. Jag vet). Glassen finns i alla fall på Hemköp och är ruskigt god. Om man gillar isglass. Det gör jag.

I min ensamhet sitter jag och feberyrar ned ett inlägg i min, på senare tid, rätt torftigt uppdaterade blogg. Jag lysnar på Salem Al Fakirs nyaste album på Spotify. Jag funderar på varför det känns som att blodet stelnar i mina ben och jag funderar på om jag ska gå och lägga mig snart. Jag känner att jag vill shoppa nya vår/sommar-kläder. Ett sommarjobb skulle inte sitta fel och dessutom har jag en franskabok som bör pluggas på. Jag vill gå till skolan på måndag, men mamma säger att jag inte får. Jag har haft feber i en vecka och den har ännu inte gått ner.

Lyssnar på: Virgin Mary -  Salem Al Fakir

Jag har precis formaterat om datorn och alla bilder jag har ligger på minnet i mitt rum, därför tänkte jag passa på att publicera den här fantastiskt smickrande bilden på mig själv. Jag sitter nedsåsad i en fåtölj och känner mig lite sådär snygg ego, så att jag verkligen vill publicera en bild på mig själv.


*SARKASM*


RSS 2.0