Hemma

Borta bra men hemma bäst. Trodde aldrig att jag kunde sakna en människa så fruktansvärt mycket under bara några få dagar, men jag antar att jag nu har bevisat motsatsen för mig själv. 
Jag tror att jag saknat hemma och Viktor så mycket att något blivit fel. 

Jag är inte helt säker på hur jag ska lyckas skriva ut mig hur det känns, men jag ska försöka mitt bästa för att jag själv känner att det behövs. Just nu känns så flyktigt och ohållbart på något sätt. Det känns som om allt sakta försvinner bort och det lämnar mig i total panik. Det allra jobbigaste med detta är att jag har absolut ingen grund för att känna så här. Spenderade precis en underbar helg i Norrköping hos vänner och jag har en underbar pojkvän som mötte mig på stationen direkt när jag kom hem.

Ändå känns allt väldigt konstigt. Det känns som om det är en bubbla i mig som håller på att spricka, och jag vet inte varför och jag kan inte ens analysera mig själv för att lista ut det.
Jag är så fruktansvärt rädd för att vara ensam, eller för att bli ensam. Jag vill verkligen inte, men ändå känns det som att det är just den här känslan som kommer att göra att jag blir ensam. Jag vill inte!

Jag är trött på mig själv och det jobbiga är att jag tror inte att det är mitt fel. Hormoner är ett fruktansvärt påfund som borde kunna blockeras tills större nytta kan utnyttjas.
De får mig att tappa bort mig själv. Just nu känner jag mig instabil, osäker och jag tycker inte om mig själv när jag är så här och då tappar jag balansen.
Att plötsligt upptäcka att man inte tycker om sig själv är inte bra, och just nu tycker jag inte om mig själv.

Jag ska nu gå och låna lite energi från min älskade Viktor som jag kan krama tills allt känns bättre och jag faktiskt kan komma ihåg vem jag är och att jag kan tycka om mig precis så.

Lyssnar på: Kings of Convenience - Little KidsLinser

Jag tycker att färgade linser är sjukt fachinerande (hur det nu stavas egentligen?). Jag finner det väldigt spännande att ploppa i linser och sen helt byte utseende. Speciellt i andra länder där det finns så sjukt stort utbud för all dem som vill se lite extra speciga. Det kanske är en utav anledningarna att jag vill bli optiker. Jag älskar att kolla på linser och glasögon och sådant. Jag trivs väldigt bra med sånt helt enkelt.

Trots detta så har jag aldrig testat färgade linser själv. Så nu är det dags.
Halloween börjar närma sig så vad passar bättre än att testa på ett par lila linser?McDonken

Fick precis veta att jag fått jobb på McDonken haha! Aldrig fel att tjäna lite extra pengar så nu får alla komma och köpa hamburgare av mig.

Kändes skönt att få jobb, mest för Viktors skull. Känns som om det är han som är mest stressad över allting. Hoppas jag fixar jobbet bra också.
Känns skönt att äntligen lyckas med något. Även om det är Donken så lyckades jag ändå få jobb bland flera andra sökande. Får mig att känna mig mycket mindre misslyckad och mycket mindre press för min del.
Jag är så trött på att känna mig misslyckad jämt, men nu har jag i alla fall lyckats få ett jobb så nu vet jag att det går.

Funderar dessutom allt mer och mer på att bli optiker, men det är nog funderingar som så småningom kommer att bytas ut mot något annat förr eller senare. Vi får se hur det går med min luddiga framtid.

Sånglektion

Måste säga att ha en lyckad sånglektion med snälla Anna-Karin gör så att hela veckan blir bättre! Har sjungit en låt från fantomen på operan och det gick riktigt bra. Det är riktigt roligt att sjunga när man märker att det går och att det går riktigt bra. Nu när jag har tid att öva lite varje dag så känns det att det händer grejer.

Tack A-K för det! :) Du gör min dag, även om du är så trött att du sjunger att du har krukor att sälja!

 


Suddigt och blixtigt, men det gör mig ingenting!


LMFAO

Maha! Jag dog lite när jag såg denna :D Personligen tycker jag att det är grymt kul, men tror det finns en hel del människor som inte tycker det haha ;)Utmattad

Känner mig helt utmattad. Mår sjukt konstigt nu, men det är ju troligtvis hormonellt, men frågan är om det fortfarande räknas som att må piss? På något sätt så känns det som om jag nedvärderar att jag mår dåligt bara för att jag vet vad det beror på. 

Igår hade jag i alla fall trevligt. Vuxenpoäng när man åker hem till ett annat par och äter gemensam middag. Lite mindre vuxenpoäng när man sitter och tittar på Tucker and Dale vs Evil samt Your Highness och slukar två chipspåsar, som jag inte ens hann smaka på. Sad huh...

Nu så här på morgonkvisten ser jag fram emot konsert med kören, för vi är bra, jag ser mindre fram emot det, för att jag inte kan sjunga mitt bästa när jag har opererat visdomstanden, jag är tacksam för mina vänner och jag är ledsen för att mitt humör gör att jag beter mig som ett as, jag är sjukt jävla hungrig och slutligen så misstänker jag skarpt att jag har urinvägsinfektion, så imorgon blir det vårdcentralen för min del.

Frukost

Frukost är viktigt, och jag är så dålig på att äta det! Jag orkar aldrig fixa någon bra frukost så det blir mest att jag plockar ihop det som går snabbast.
Sofia gav mig tipsen att jag måste se till att äta bra frukost och bra mat, samt att jag skulle försöka ta hand om mig utan att tycka synd om mig själv. 

Utan att tycka synd om mig själv...

Det råkar vara så att mina hormoner gör att jag är väldigt bra på att tycka synd om mig själv, men jag antar att jag får försöka sluta med det! Det är en fin gräns mellan att ta hand om sig och tycka synd om sig själv. Jag tror inte att jag riktigt har förstått hur man gör det än, men jag gör mitt allra bästa.

Jag börjar med frukost i alla fall!


Två kokta ägg med kaviar, en skål microhavregrynsgröt  med mjölk, samt en tröstskiva vitlökssalami från marknaden i rättvik. Det kan väl få räknas som en duglig frukost?


Rättvik

I lördags åkta jag och Viktor iväg till Rättviks marknad. Det var hans idé, speciellt eftersom jag aldrig har varit där i hela mitt liv. Dagen innan hade jag opererat bort min visdomstand så tyvärr var jag väl inte på topp, men det var jätteroligt och jag är sjukt glad att vi åkte. 
Det var den största marknaden jag någonsin har varit på! När vi hade gått igenom kanske en tredjedel av marknaden var jag helt slut och började hoppa över stånd. Allt fanns där.

Jag vet inte varför, men att åka med på såna här saker gör mig så sjukt glad. Jag känner mig bara så lycklig och glad att jag tror att jag ska explodera. 

 

Bakverk/värk

Mahaha fyndigt!

Jag har ägnat mycket tid åt att baka den senaste veckan. Allt började med att Viktors mamma fyllde 60, så hon bad mig att baka en tårta. Lite galen som jag är kommer jag på värsta idén till tårtan, med hemlagade bottnar, maräng, apelsinsirap, chokladganache och en mystisk gräddblandning.
Gott blev det i alla fall. Dessutom tycker jag att det är så sjukt kul att dekorera och greja. Tyvärr tycker jag att det är lite roligare än jag faktiskt är bra på det. 
Jag har också utväcklats till marängmästarn! Viktor kan inte fatta att jag bakar så mycket maränger, men det är faktiskt riktigt roligt när man får in snitsen på det!

Till slut så bakade jag idag banancupcakes med whipped cream cheese frosting. Sjuuuuukt goda blidde dem, men tyvärr så hade jag ingen muffinsplåt så de liksom smälte ut över kanten på mina, inte så jättestabila, muffinsformar.
Jag skar sönder dem och räddade dem lite tror jag, men sjukt goda blev dem i alla fall! Jag ska defenitivt göra dem flera gånger och hämta en muffinsplåt till nästa gång!


RSS 2.0