VÅR!

Det är så vårigt och det är varmt! Snart åker vi dessutom till Paris, så låt oss inte hoppas att yr.no's väderprognos stämmer, för isåfall ska vi få regn. Vi ska så inte ha regn! Vi ska sitta ute på gräset och äta baguetter!

Ja. Jag har inget mer att säga. Jag är väldigt intetsägande nuförtiden. hahaha.

Idre

Nu reser jag bort! Inte för att det blir någon skillnad för bloggens del, men jag kommer inte att befinna mig nära internet i vilket fall som helst. Jag väntar på att toaletten ska bli ledig så att jag kan borsta tänderna och packa ner tandborsten. Så länge sitter jag här och filosoferar lite grann, även om jag just för tillfället inte har så mycket att filosofera om.

Förutom sommar jobb då. Ge mig ett! Fast å andra sidan. Du kan inte. Jag vet.


Så länge drömmar jag om dessa kängor. 900. *suck*
Ge mig ett sommarjobb! Fast å andra sidan. Du kan inte. Jag vet.

För övrigt så har jag inplanerat 1. Paris 2. Moa i Jönköping 3. Grekland. Alla dessa är såna ställen där pengar lätt flyger iväg. Speciellt hos Moa i Jönköping! De andra lär jag kunna ta mig igenom relativt billigt. Om jag sparar nu så kanske jag kommer kunna överleva sommaren.Det gäller bara att inte göra så mycket.

Jävla skit.

Ge mig ett sommarjobb! Fast å andra sidan. Du kan inte. Jag vet.

Jag över flitigt på positivt tänkande, vilket du kanske märker. Det går så bra känner jag. Jag riktigt drar upp min självkänsla.
Det är morgon, jag antar att jag alltid är lite gnällig på mornarna. Haha.

Nu kom papps! Nu åker jag. Hejs alla morgonglada!

RSS 2.0