Karin och Kajsa

Är hemma hos Karin och Kajsa och jag och Kajsa har en väldigt intressant msn-konversation med varandra fast vi råkar sitta i samma rum. Det är awesome.
Vi har haft mysigt och ätit och pratat, även om Karin tycker att jag och Kajsa har varit lite tråkiga hehe. Karin ville leka och jag och Kajsa vill inte göra någonting för att vi var trötta! Dock så kanske vi kan spela in en videoblogg! Det skulle vara roligt! Och då kanske Karin blir glad höhö. That's about it.

Nighty night!

Konstigt, filosofiskt och ja... helt enkelt för mycket text.

Jag har en jättekonstig känsla som ligger någonstans långt bak i huvudet. Det känns som om jag är den enda människan som finns. Det är som om jag känner mig kvävande ensam, samtidigt som jag känner mig lugn. Jag känner mig avskärmad från världen som i någon sorts konstig dimma.
Jag är så sjukt trött nu. Jag vet inte vad jag vill göra, eller ska göra, borde göra eller vad jag kommer göra. Det är jobbigt och tungt på något sätt. Trots att det är sommar och så fint ute, kan jag inte annat än att känna mig ensam. Jag vet inte varför. Jag har träffat min familj, Karin och en massa andra nu den senaste dagen, men ändå känns det som om det finns bara jag.
Detta skulle kunna vara någon sorts hint om att jag är alldeles för ego.
Tack Kim! Den kommentaren gör så att det känns så mycket bättre *sarmasm*.

För övrigt är jag nog en sådan person som inte är så lätt att ta kontakt med. Jag är relativt osocial och blyg, och om jag är social är jag feg. Jag pratar aldrig om intressanta saker när jag väl pratar, utan säger bara en massa strunt. Jag är väldigt tacksam över mina vänner, men har nästan inga "bekanta" eller vad man nu skulle kunna säga. Jag ser alla runt omkring mig ha en massa bekanta som de pratar med, men som de nästan aldrig träffar. Det kan vara gamla klasskompisar, gamla vänner som flyttat eller någon väns kompis. Jag blir så avundsjuk på sådant ibland. Jag är alldeles för osocial för att kunna prata med någon som jag inte riktigt känner. Jag vet inte varför, men jag är helt enkelt inte sån som person antar jag. Jag är mer åt det tråkiga hållet. 
Jag är dålig på att träffa nya människor, men skulle gärna vilja kunna. 
Så mycket har jag förstått att problemet ligger hos mig. Det är klart att om jag vill lära känna nya människor måste jag försöka själv och så bla bla bla bla... 
Jag vet det, men även om jag gjorde det skulle jag nog inte vara riktigt nöjd. Jag är som den evigt socialt onöjda tråkmånsen. Jag vill alltid ha något mer och kan aldrig vara nöjd. Jag är ofta ledsen och irriterad och orkar inte bry mig om andra. Jag är helt enkelt en egotrippad och tråkig person.

Dessutom tror jag att jag håller med Kajsa. Jag vill bli kär. Är man kär glömmer man alla andra problem och har bara en sak att fundera över. Dock har jag nog inte turen att kunna bli kär så lätt. Jag är ett kontrollfreak som sällan låter känslorna ta över, speciellt när det gäller kärlek. Rädslan för att bli sviken är för stor. Inte för att jag har blivit sviken någon gång. Snarare att jag bara är väldigt rädd för att tappa kontrollen över situationen och på det sättet bli sårad. Kanske. Detta förstår jag inte riktigt själv.
För att inte tala om när jag väl är kär. Jag är avundsjuk som få och en besserwisser.
Nu när jag tänker efter närmare kanske jag inte vill bli kär. Det är underbart när man är det, men då måste jag släppa kontrollen.
Eller vänta. Jag kanske vill bli kär, men inte bara för att jag vill det.
Jag vill bli kär på riktigt, jag vill kunna släppa kontrollen, men inte för att jag tvingar mig själv till det. 
Nog om det.

Jag är helt enkelt en människa som tycker om att överanalysera mig själv.
Detta inlägg visar på en relativt liten del utav mig, hoppas jag, men det är den delen av mig som känns just nu. Den delen av mig som säger att jag är ensam.
Jag är ingen tragisk människa med en tragisk bakrund. Jag har inte råkat ut för någon sorts hemsk barndom utan att vara älskad. Jag har inte blivit våldtagen, jag har inte blivit slagen och jag har inte blivit nedtryckt och sårad.
Jag är bara jag. 
Om detta inlägg visar på enorm självinsikt, eller ingen självinsikt alls är ingenting jag tänker fundera mer på. Det är bara skönt att få ur sig saker som det här. Även om större delen kanske bara är pessimistiska tankar som jag tänker för att jag känner mig så för tillfället, spelar ingen roll, utan det som spelar roll är att jag med hjälp av det kan försöka titta på mig själv. Jag tycker att det är jättesvårt att lära känna andra, men jag antar att det enklaste sättet att lära sig, är att lära känna sig själv.


Svartvit Azzi in my heart! For the Win! Owns! Is fucking AWESOME!


En bädd utav överredigerade vita, och lite gula, blommor.


Connection


skratta INTE åt mina töntiga namn... :o


Grilla

Idag har varit en lugn, mycket lugn dag. Åkte med mamma ned till Ica och hämtade ut skor och efter det har jag grillat och ingenting mer. Skönt med sommarlov.
Jag har fotat lite nu till maten och hittat på lite roliga rubriker till vissa bilder som jag kommer att lägga upp senare. Eller man skulle väl kunna säga att jag har hittat på ett namn, så då måste jag komma på namn till fler också. Vi får se. Kanske inte blir något av det alls! Vem vet. 
Hur som helst sitter jag hemma och lyssnar just nu på This must be the place - Talking Heads. En gammal låt från 80-talet som jag och Karin hittade en gång när vi försökte komma på förslag till ensemblen. Dock hade vi för lite tid kvar, så det blev inget av något av våra förslag!
Gillar dock låten. Fruktansvärt mysig liten melodislinga som hänger med genom nästan hela låten. Jag älskar melodislingor. Jag ska gifta mig med melodislingor. Och Azzi. Fast jag är redan gift med den akustiska basen i Vasaskolans musiksal som heter Morgan... Nu blev det jobbigt!
Jag måste helt enkelt flytta till ett land där man får gifta sig med flera olika saker. Eller först och främst kanske jag måste försöka hitta ett land där det över huvud taget är tillåtet att gifta sig med saker. Och djur.
Jaja! Nog konstiga tankar slösat på det.


Skor från Nelly

Nybeställda klackar från Nelly. INSANEhöga klackar by the way. Snygga i alla fall och framför allt billiga! Dock funderar jag på att skicka tillbaka ett utav paren, eftersom att jag tvivlar på att jag kommer att använda dem. Känns som om det skulle vara svart att ta sig till skolan i dem... Eller ja. Du får bedöma själv!  


Dessa ska jag behålla.


Dessa funderar jag på om jag ska skicka tillbaka, även om dom är snygga. De är så galet höga helt enkelt!




Nu är det mat som gäller! Ciao.


Nymålade naglar och blommor



Passade på att göra någon sorts blå-lila manikyr eller något sådant! Jag börjar gilla nagelack. Det är roligt att hålla på med och man kan göra mycket om man bara har ork och lust. Dock så lyckas jag alltid förstöra mina naglar tack vare att jag inte låter dem torka tillräckligt... Typiskt mig!





Oskarpt, men jag gillar det av någon anledning.



Det var allt för idag! Hoppas att det är dags för kvällsmat snart innan jag dör av hunger. 
Jag har förresten funderat på spotify. Ibland när man lyssnar på radion så är det en strid ström utav bara bra låtar, men så helt plötsligt så börjar den bara spela dåliga låtar? Varför?
Oturligt nog spelar den dock dåliga låtar... Surt. I alla fall är det ett bra sätt att hitta ny musik att lyssna på! Det är bara att lyssna och proppa spellistan full!

Det börjar för övrigt bli dags att börja teckna/inkscapa igen känner jag. Inspirationen har kommit med sommarlovet och oskolan! Jag vill spela, skapa och leka med vänner. För än gångs skull känner jag mig bara glad helt enkelt. Jag är inte ens glad för något speciellt, utan helt enkelt bara... ja. Glad! 
Förhoppningsvis blir det leka med Karin och Kajjs snart så jag hinnar träffa dem innan jag åker bort till Öland och sen är det jobb som gäller. För att inte tala om midsommar hemma hos Moa.
Jag har hört rykten om kul och mycket sjungande vilket låter alldeles perfekt för mig!

Juste! Jag måste ju installera och prova Viva Pinata! :o Har inte gjort det än... Håll tummarna för att det äger på pc också! (Har bara testat det på Xbox tidigare...)

Fotat

Som jag skrivit i tidigare inlägg så har jag "städat". Man kanske snarare skulle kunna kalla det möblera om, eller något liknande. I vilket fall så är effekten av detta snarare att det är stökigare än förut. 

Till det roliga nu! Jag har lånat pengar av mamma till en ny fyrsträngad bas! Jag ansåg att det var onödigt att ha en femsträngad när jag ändå inte använder den femte strängen, som du kanske förstår.
De pengarna blev lite mer än vad jag hade väntat mig, alltså blir det så att mina andra planer kommer att skjutas upp till senare och kommer att vara beroende utav eventuell lön + sparpengar, julklappar osv. 

Tänkte i alla fall lägga upp lite bilder, och också några bilder från när jag var hemma hos Karin och Kajjs i onsdags! Vi hade roligt, fotbadade och passade på att bli illamående av alldeles för många våfflor med alldeles för mycket grädde.


Så här blev det tillslut! Jag vet att jag la upp en för stor bild, men orkar inte göra om det!

Passade på att leka lite med blixten :)



Min klocka från Gina Tricot gick sönder, så jag bytte in den och köpte denna på 50% rea från Ur & Penn istället! 98kr inklusive 1 års garanti. Känner mig rätt nöjd med det!


Så ser klockan ut inuti


Mitt Hohner durspel!


Ny elbas Ibanez




Hittade ett par fina fjärilar när vi var på promenad med hundarna


Karin gillar inte att sola... ;)




Kim och Kajsa går ur det J*vligt varma, (men sköna) fotbadet!

Dags att sova, eller att gå upp och hänga med resten av familjen som betraktar kaffe och tårta på kronprinsessan Viktorias och Daniels Bröllop. Du får ursäkta mitt EXTREMT långa inlägg (som för övrigt tog typ en timme att lägga upp! 









 



Misslyckad läpp-nerv

Idag var det meningen att i alla fall en utav mina felvuxna visdomständer skulle bort, men så blev icke fallet på grund utav min dåligt placerade läpp-nerv. Tydligen var den här nerven i vanliga fall ingenting att oroa sig för, men i mitt fal låg den så pass nära mina tandrötter att jag eventuellt kunde få bestående skador på den. Och det innebär? frågar du dig då...
Helt enkelt är det så att om nerven blir skadad kommer jag att förlora känseln i underläppen. Så underbart...
Dessutom, även om de faktiskt inte skulle bli bestående skador på nerven, utan att de kanske råkar nudda nerven med till exempel tandroten så skulle det innebära att jag ändå förlorar känseln i läppen i upp till 1 år.
Jippi!

Jag har i alla fall köpt Viva Pinata jätte mycket. För jättemycket 98 kr. VIVA PINATA! Lalalalalalalalalala lalalalalalalalalala lalalalalalalalalala lalalalalalalalala!

Byrån är borta, och en ny hylla är uppsatt, tillsammans med mina (nästan) nyinköpta krokar från IKEA. Alla saker som jag hade i den är utspridda över hela golvet, tillsammans med allting annat.
Golvet är alltså ostädat, MEN hyllan är städad!


Pinatas forever in my heart <3




Städning

För alla er som undrar:
Nej, jag städar inte kl. 23.50 på kvällen.

I alla fall så har jag precis beställt ett Windows 7 för 1090kr och två par skor från Nelly, så man skulle kunna säga att jag har "städat" mitt bankkonto, men det är för en god sak! Med hjäl utav Windows 7 ska jag "städa" min dator, och dessutom håller jag på att städa mitt rum. Håller på sa jag. Det behöver inte nödvändigtvis betyda att jag gör det.

För att städa lite i min, tack vare vetskap om sommarjobb, köpsugna hjärna (ni vet, som en gammal konservativ socialdemokrat påpekade på pizzerian Blå Lagunen, alla i medelklassen vill bara ha och ha... Om grannen har en brygga, måste ni ha en större brygga!) så har jag satt upp lite regler för mig själv vad gäller ekonomin. Eller man skulle väl snarar kunna säga att jag har valt att planera mina inköp lite grann.

  • Jag ska byta in min 5-strängade bas mot en 4-strängad istället. Räknar med att inte behöva betala så mycket.

  • Jag ska försöka sälja min kamera för ca. 6000 kr och köpa en Nikon d5000 med ett objektiv (räknar med att behöve betala kanske 3000 där)

  • Jag ska köpa ett par hörlurar (tror att jag ska härma Kajjs och köpa ett par där man kan byta bild på hörlurarna. Snitsigt va?).

  • Jag ska använda mitt presentkort för att köpa värdelösa, billiga, men otroligt underhållande spela till datorn på game. (VIVA PINATAAAAAAAaaAAAA).

  • Jag har totalt klädförbud till i höst förutom en BH. Skor har jag nu och ska köpa ett par kängor i höst på scorett (eventuellt VÄLDIGT billiga accesoarer accepteras).

  • Dessa regler som är uppsatta av mig kommer att ignoreras om saken ifråga är värd att köpas, eller om något utav mina planerade inbyten/försäljningar inte går som de ska.

Låter bra va? Tror dock inte att jag kommer att lyckas hålla mer än max 2 utav dessa grejer, men det är värt att försöka i alla fall! Dessutom skulle det vara bra om jag hade lite pengar över och kunda åka utomlands. Fast jag tror inte att lärarna blir så glada då... Hade 33% frånvaro förra terminen på grund utav sjukdom. Segt, eftersom att det påverkar mina betyg.

Juste på tal om städning. Imorgon ska tandläkaren brutalt städa lite i min mun också. Mina visdomständer växer innåt mot mina andra tänder och kommer så småningom att pressa sönder dem, så de har bestämt sig för att de ska opereras bort. Imorgon.

Oh I so look forward to tomorrow.



Så här känner jag mig när jag tänker, och ändå tänker jag alldeles för mycket! :S



RSS 2.0