Kilklackar

Jag är helt besatt av kilklackar! Jag VILL ha ett par snygga sandaletter med kilklack :S Det känns väldigt konstigt att vilja ha det. I vanliga fall känns det bara så med chips!


Jag gillar båda dessa och båda kostar 600. Jag gillar de till vänster mer, men de finns inte i min storlek xD
Jag är så hopplös!

Nothingface

Jag har återupptäckt Nothingface! :D

<3

Skor (igen)

Jag har hittat ett par skor. Igen. Som jag vill ha.Jag har någon sorts förkärlek för kilklackar, även om jag inte ens äger ett par skor med kilklack. Men i alla fall. Ni får gärna säga att dom är fula (om ni tycker det), så minskar risken att jag köper dem (600 spänn :S). Om jag köper dem har jag skoköps-förbud fram till höst. (ej inräknat 1 par sandaler alt. ett par ballerinas).

Känns det möjligtvis som jag gör upp ursäkter och planer för hur jag ska kunna köpa dem här skorna :S

Sommarjobb

Jag har fått ett sommarjobb! Metso, here I come!
Jag har letat som en idiot, jag har sökt i tid, blivit ignorerad, sökt försent, blivit avvisad, men nu har jag äntligen ett sommarjobb. Jag kommer att jobba under tre veckor i juli - augusti. Jag kommer att tjäna pengar, och jag ska unna mig skor och skor och eventuellt ett äkta windows 7.
Jag ska unna mig saker så mycket! Nästa år måste jag börja spara pengar pågrund utav fattig student-grejen, men nu är det leva som gäller. JAG KOMMER ATT HA PENGAR!
Jag är en sprudlande kapitalist, som eventuellt kommer att bli riktig jävlig inom en snar politisk framtid. Eller vad är det jag säger haha! Jag är lika ointresserad av politik som en ekorre är utav mikrovågsugnar.
Nu kan man ju inbilla sig att ekorren är JÄVLIGT intresserad utav just mikrovågsugnar, blir en sorts expert på det och utvecklar microvågsugnen till oanade höjder, men det får ni tolka som ni vill.

RSS 2.0