Mat

Mitt liv kretsar kring mat. Jag jobbar på McDonalds och när jag kommer hem lagar jag mat åt min älskling och äter min hemgjorda sushi. När jag inte lagar mat handlar vi mat.
Mitt liv kretsar kring mat. :)

Florence + the Machine

Awesome! Awesome! Awesome! 
Hörde på Skavlan och det är Awesome! Slå upp Spotify eller vad du nu lyssnar på och lyssna! Har sträcklyssnat hela eftermiddagen :) Älska <3


Jag hatar skistar

Jag kan nu meddela att i alla fall just idag så hatar jag skistar. De har världens sämsta information om åldersgränser! Nu får vi inte åka för att sisa sidan av bokningen får vi reda på att det är 25 års-gräns för två personer just över nyår... Jag tycker att man kunde ha fått bättre information om detta då vi bokstavligen SÖKTE på hemsidan efter "åldersgräns" ett antal gånger.

För det andra sitter jag ni och tittar på ett program som handlar om båtbyggen. Don't ask me why!
I alla fall så är det tyligen så att människor som äger lyxyachter, de lever ju ett svårt liv. För det första har de tillräckligt mycket pengar att över huvudtaget ÄGA en yacht, för det andra så tycker de inte så värst mycket om att åka båt?! Det suger ju då för dem att deras lyxyacht står parkerad på andra sidan atlanten när de vill fira en högtid i den hemma i Florida så då hyr de en TAXI för att transportera deras lyxyacht över atlanten. 
Själklart kostar denna också asmycket pengar, men jag säger bara, varför? Finns det inget BÄTTRE att lägga pengarna på än en lyxyachtstaxi. 

Klart folk måste få använda pengar till saker om de har svinmycket pengar, men ibland känns det bara... ja. Onödigt? Lovar att de skulle kunna ta en billig penning för att folk skulle kunna KÖRA över yachten åt dem och sedan flyga hem igen. Det är liksom en lyxyacht. *suck*
Tvättdag

Idag är en bra dag. Jag börjar jobba på Mcdonalds denna vecka och idag ägnar jag dagen åt att tvätta min och Viktors löjligt stora tvätthög och att äta sushin som jag gjorde igår till välförtjänt lunch.

Jag har många gånger tänkt på vad som skulle hända om man ändrade balansen i världen. Att vissa delar av mänsligheten ökade eller att vissa åsikter eller känslor fick överta de andra. Det har liksom varit ett litet projekt att skriva om det och fantisera om hur världen skulle se ut då.
Det roliga men manga, oavsett vad alla människor tycker om tecknade serier, är att det finns något för alla att läsa. Det är något speciellt med dem som är väldigt annorlunda från allt det vi har här i Sverige. För det första är det fantastiskt "konst" och mycket vackra bilder och detaljer, men det finns också något som tilltalar folk i alla åldrar, inte bara små barn. 

Nu har jag hittat en manga som tog precis det jag funderat på. De tog upp ett samhälle där det som spelade roll var hårfärgen man föddes med och i vilken släkt man var född. Allting vänds liksom upp och ned och alla måste tänke på ett sätt som vi kanske inte riktigt förstår. Sjukt komplicerat, men kul att fundera på. Bra manga också!

Nu är det så att jag kanske verkar som det i detta inlägg, men nej. Jag är inget japanfreak (inget ont mot dem!). Jag tycker dock kulturen är intressant och jag gillar manga och sushi. Mmmh sushi <3


Dessutom har ju Halloween varit! Cheshire Kim! :)


RSS 2.0