Skolan

Jag sitter nu i datasalen i skolan och Karin vägrade följa med till datorn, så hon sitter utanför. Det är bara för att hon inte vill spela bouncingballs. Eller snarare så vill hon inte att jag ska spela bouncingballs!

Jag har nu en håltimme. (woooow) Jag har absolut ingenting att göra, och jag antar att man kunna definiera det som att jag har tråkigt. Senare så har jag foto, och jag har absolut ingenting att göra under fotot, så jag kommer att fortsätta ha tråkigt dagen ut. Jag har nu i alla fall kastat ut min gamla säng och madrassen ligger, punkterad och frussen, ute på verandan. Jag har insett att jag måste ta mig egenom boken Gullivers Resor(?), som för övrigt visade sig vara en mycket mindre underhållande bok än jag trodde från början. Den är uppbyggd utav att en läkare ska berätta om sina upplevelser på ett ytterst tråkigt och torrt sätt. Det visar sig ganska snart att bokien är skriven för länge sen (på stenåldern ungefär) och att jag inte förstår riktigt vad den handlar om. 

I alla fall så har jag nu underhållit mig klart här i datasalen, och ska åter bege mig ut till "the real world" för att socialisera med Karin. Trevligt trevligt. Vi kanske till och med kan öva lite på våra EOS-låtar, som vi knappt kan sjunga över huvudtaget och som vi knappt ens vet hur de låter. 

Franska känns just nu i alla fall inte som något stort problem idag, och det känns ju skönt. Kan ha något att göra med att vi inte fick några läxor. Livet är allt bra ibland. När man inte får några franskaläxor. 

Kommentarer
Postat av: karin

haha! Förlåt för mitt anti bouncingball period :o :D

2010-01-26 @ 17:59:15
URL: http://karinsfantasivarld.blogg.se/
Postat av: Kim

Haha inga problem! :D

2010-01-26 @ 20:51:59
URL: http://zeromiles.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0