Tömmande

Jag och mamma har nu ställt upp den avancerade anordningen som skall användas till att tömma ur allt vatten ur min vattensäng. Vi hoppas på att den fungerar, eftersom vi har misslyckats flera gånger! Jag hade tänkt möblera om och nu är det dags att ta förväl utav min älskade vattensäng. Den är helt enkelt för stor och för tung och för klumpig. *gråter en tår* Jag kommer sakna den djupt, och jag hoppas att den inte blir för ledsen nu när jag inte kan ha den längre. Den kommer att köras på tippen! *gråter* Min älskade vattensäng har varit med mig länge nu, och jag fick den efter att jag önskat mig en vattensäng i flera år. Jag fick den i födelsedagspresent och den har bara börjat läcka en gång.

Hej då käre vän! Jag hoppas du får det bra i vattensängshimlen, skaffar dig en vattensängskille och får många små söta vattensängsbarn. Sen kanske du ska skaffa dig en vattensängshund också. 
Hej då!

 

*gråter* Anordningen som skall döda min säng


Kommentarer
Postat av: karin

Vattensängen får nog fina vattensängs barn! Kanske till och med en egen vattensängssäng att sova på :o Och kanske Lite Vattensängshundar! <3

2010-01-23 @ 13:42:43
URL: http://karinsfantasivarld.blogg.se/
Postat av: Kim

Verkligen snyft <3

2010-01-23 @ 13:46:35
URL: http://zeromiles.blogg.se/
Postat av: karin

jaa!!!

2010-01-23 @ 13:48:26
URL: http://karinsfantasivarld.blogg.se/
Postat av: kajsa

Åååh, sorgligt

2010-01-23 @ 17:10:36
URL: http://alfonspappa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0